Cinema per un Diàleg: «El jefe de todo esto»

Us anunciem que aquest divendres 4 d’abril farem la sessió de cinema que teníem programada per al dia 25. Per diferents circumstàncies hem hagut de canviar el dia i us demanem excuses pel poc temps en què us informem.
La pel·lícula que projectarem es titula“El jefe de todo esto”  de Lars von Trier .
Lloc: «LA LLUNA» – C/ Mimoses, 21 baixos, (entrada pel C/ Laurel baixos), L’Hospitalet de Llobregat. Metro: Línia 1 (vermella) estació Florida,sortida per Blocs Florida. Horari: A les 7 de la tarda. Us preguem la màxima puntualitat. Millor si arribeu abans, cap a les 18.30
Com ja és habitual, després de la pel·lícula intercanviarem impressions tot encetant un diàleg que servirà, juntament amb la pel·lícula, de preàmbul per a la propera sessió de diàleg que farem el 9 de maig i que vol tractar el lideratge pro-social com a eina per construir el nostre entorn. Com sempre us agraïm el vostre interès i participació.
INFORMACIÓ SOBRE LA PEL·LÍCULA:
Títol: Direktøren for det hele (The Boss of It All)
Director: Lars von Trier
Guió: Lars von Trier
Productora: Coproducción Dinamarca-Suecia-Francia; Zentropa
Música: No en té
Fotografia: Lars von Trier Durada:  100 minuts
Any i lloc : Dinamarca, 2006
Sinopsi:

Un home desitja vendre la seva empresa. El problema és que, quan la va crear, es va inventar un president fictici, darrera el qual poder amagar-se per quan fos el cas de prendre mesures impopulars. Quan els possibles compradors insisteixen en negociar cara a cara amb el president, el propietari se veu obligat a contractar a un actor fracassat per a què interpreti el paper. En un determinat moment l’actor se’n adona que no és més que una titella envoltada d’una trama que potser posi a prova la seva moral.  (FILMAFFINITY)