Taller d’interioritat

Miguel Ángel i Susana de Saragossa ens escriuen:

Benvolguts amics:

Com sempre volem compartir amb vosaltres els moments que vam viure ahir.
Ens reunim a Villanueva de Gállego, un poble situat a uns 15 km de Saragossa, cap a les 12 hores. Després saludar-nos, i prendre un cafè, alguns vam fer una passejada fins al parc, perquè els nens poguessin gronxar una estona, mentre que altres esperaven (prenent un vermut) a la resta d’assistents a què arribessin. Després del passeig, el menjar. Entre tots preparem una taula en la qual no va faltar cap tipus de menjar. Vam tenir temps de passejar una mica més o anar a prendre un altre cafè al bar abans de les 4 de la tarda, quan vam començar el taller.

En el taller Lucas ens va donar una dissertació sobre els diferents tipus d’ateus i creients i sobre el concepte de la » interioritat » i com el seu cultiu ha de portar a aprofundir la nostra mirada en tres direccions: cap a l’Altre, cap als altres i cap a l’altre. Però sobretot, el que va aconseguir és que entablásemos un diàleg entre nosaltres per a què definiésemos junts què considerem com «interioritat» i on ens situem cadascun dins de tots els tipus exposats d’ateus i creients.

En l’ambient es respirava un clima de confiança, respecte i desig d’avançar junts en la recerca de la veritat, que va fer que tots els assistents, independentment de les seves creences, es sentissin contents , sorpresos i desitjosos de repetir l’experiència.
Agraïments a tots els que han participat en el taller i ho han fet possible, permetent experimentar la unitat de totes les persones independentment de les seves creences.