Sortida a Vadiello

El Grup de Diàleg de l’Aragó vam anar el passat 8 d’octubre a Vadiello, on s’ubiquen els mallos del mateix nom i l’embassament que subministra d’aigua a Osca.

Vam fer un passeig des de l’embassament fins a l’ermita de Sant Cosme i Sant Damià. Ho vam fer en silenci, excepte algunes interrupcions per veure si tothom anava bé, saludar els que passaven o ajudar-nos en la part final, on l’accés estava una mica complicat.

L’experiència ens va aportar pau i ens va permetre concentrar-nos en la bellesa de la natura.

Un cop a l’ermita, vam menjar, i tot i que no estava previst, va sorgir de forma espontània dialogar sobre l’actual situació política a Catalunya.

Després de compartir com cada un estava vivint aquesta situació, es va dir: Estimar és posar l’atenció en alguna cosa / algú, per tant, no posem l’atenció en el conflicte, perquè no és això el que volem estimar. Mantinguem la ment en silenci. No ens deixem polaritzar (a favor o en contra), tinguem cura de les relacions i estiguem disposats a donar la nostra visió si se’ns demana, intentant que prevalgui la veritat, no el «tenir raó».