Estany de Banyoles

Banyoles explicacions Banyoels caminant   Apreciats amigues i amics de les caminades. Malgrat s’havia anunciat inestabilitat, el temps ens va respectar i vam poder completar una sortida memorable. L’atractiu d’un paratge tan singular com l’estany de Banyoles, enriquit amb les explicacions del bon amic Benet Tarradas, tan a peu del llac com després a la tarda a les Estunes, van donar riquesa de contingut al nostre passeig per aquests espais tan meravellosos.

Banyoles stop

Varem ser 29 persones, algunes noves, i l’itinerari donava peu a una certa al·legoria amb el tema escollit pel diàleg: si donàvem la volta a l’estany, per què no pensar en com donar la volta a la nostra vida per millorar-la?

A la tarda, després de fer una immersió col·lectiva a la gruta de les Estunes i haver emergit triomfants (no sense algunes rascades), vam fer un diàleg sobre mètodes i consells per a canviar a millor la nostra vida (adjuntem els textos per la vostra informació).

Banyoles estret  Banyoles fora

Van sortir aportacions interessants com per exemple:

  • Tothom pensa en canviar el món, però ningú pensa en canviar-se a un mateix.
  • Tenir la capacitat d’alegrar-nos i de valorar tot el bo que tenim, que és molt.
  • Viure centrats en el moment present.
  • No crear-te més obligacions, saber dir que no.
  • Saber ser equilibrat, fer les coses amb moderació.
  • No tenir por del canvi. Tenir reptes que ens il·lusionin. Començar amb les petites coses.

En el següent enllaç, podreu veure un resum de les fotografies de la jornada:

Esperant que aquest bon record, us animi a participar a les sortides del proper curs (de les que us informarem al proper mes de setembre) , us desitgem un molt bon estiu i els que pugueu fer vacances, que descanseu!