Cinema per un Diàleg divendres 25 d’octubre

Aquest divendres 25 d’octubre de 2013 projectarem el documental «HOME»La informació del documental la trobaràs al peu de pàgina.
Lloc: «EXTERNA COMUNICACIÓ» – C/Roger de Llúria núm.116,
3r 2a, xamfrà Provença, de Barcelona.
Horari: A les 7 de la tarda. Us preguem la màxima puntualitat.
Després del documental tindrem un diàleg. Com sempre us agraïm el vostre interès i participació.
INFORMACIÓ SOBRE EL DOCUMENTAL:
Títol: Home
Director: Yan Arthus-Bertrand
Guió: Yan Arthus-Bertrand i Isabelle Delannoy
Productora: Denis Carot (Elzévir Films)/Europa Corp.
Música: Armand Amar
Fotografia: Yan Arthus-Bertrand Durada:  95 minuts
Any i lloc d’estrena: França, 2009

Sinopsi:

En aquesta trobada gaudirem de la volta al món des de l’aire a través de 54 països juntament amb veu d’un narrador. Tot i que ben sovint no sigui necessària cap explicació per copsar quins efectes ha tingut per a la Mare Terra la presència de l’ésser humà al llarg de la història: desforestació, sobreexplotació dels aqüífers, urbanització, canvi climàtic, una enorme pèrdua de biodiversitat, etc.

A través d’aquest documental queda palesa l’amenaça que ha suposat el sistema socioeconòmic actual, el capitalisme, des de les últimes dècades fins a dia d’avui. Un ritme destructiu ben amenaçador que posa en qüestió el nostre futur.

Tot i així, el missatge és positiu. Encara hi som a temps, cal reaccionar i aturar els mètodes que s’empren per a subsistir i mantenir un nivell de vida desenfrenat. Després de mostrar aquesta destrucció il·limitada i continua, s’ensenyen i es proposen possibles canvis i mecanismes per a lluitar i evitar un desastre irreparable.