Cinema per un Diàleg: “Un tipo serio»

El divendres 23 de març 2012 tindrem la sessió de Cinema per un Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses, a EXTERNA Comunicació, C/ Roger de Llúria, 116, 3r. 2a., xamfrà Provença, de Barcelona. Es projectarà la pel·lícula:

“Un tipo serio» dirigida per Joel Coen i Ethan Coen

La projecció començarà a les 19.00. Després hi haurà una estona de diàleg. Us preguem puntualitat.

FITXA TÈCNICA

Títol: Un tipo serio
Directors: Joel Coen i Ethan Coen
Guió: Joel Coen i Ethan Coen
Producció: Focus Features I Working Title Films
Intèrprets: Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Fred Melamed, Sari Lennic, Adam Arkin, Aaron Wolff, Jessica McManus, Simon Helberg, George Wyner, Fyvush Finkel.
Fotografia: Roger Deakins
Música: Carter Burwell
Durada: 105 min
Any i lloc d’estrena: 2009, EEUU
Apta per a tots els públics.

SINOPSIS
Larry Gopnik és un jueu que és casat, un marit fidel, un pare dedicat als seus fills i un bon professor amb un caràcter just i una rectitud admirable malgrat moltes tentacions. Tot d’una, la seva dona l’abandona sense cap explicació. En Larry rep cartes anònimes que l’incriminen de diverses traïcions. A més a més, el nou company de la dona mor en un accident de trànsit i en Larry haurà de fer-se càrrec de les despeses de l’enterrament. La pel•lícula, doncs, tracta la fe, la responsabilitat familiar i el comportament delictiu entre d’altres fenòmens de la vida amb un to humorístic i tentatiu. La força de voluntat entra en escena per a sortir de situacions difícils i per a tenir un estatus social decent.

TRAILER