Caminada amb causa 19 oct

VINE A LA CAMINADA AMB CAUSA DE TARDOR 2024

DISSABTE DIA 19 D’OCTUBRE

SANT HILARI – FONT D’EN GURB – FONT DEL PIC – SANT HILARI

Es tracta d’una passejada agradable i sense dificultat, amb un itinerari circular d’uns 7 Kms a les rodalies de Sant Hilari de Sacalm, un municipi de la comarca de la Selva situat al massís de les Guilleries, a 800 metres d’alçada sobre el nivell del mar. El seu clima humit i fresc ha afavorit la presència d’una vegetació abundant amb diversitat d’espècies: mediterrànies, atlàntiques o prepirinenques, i la presència d’aigua en multitud de fonts que han determinat la seva activitat econòmica. N’hi ha tantes i totes elles amb nom propi que han fet que Sant Hilari es conegui com la “vila de les cent fonts”. Per la seva poca dificultat, la passejada ha estat pensada per a que tothom pugui fer-la.

Podreu veure el recorregut, detalls i les característiques al següent enllaç:

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/sant-hilari-sacalm-font-vella-font-den-gurb-38058412

https://lesguillerieskm0.cat/ca/descobreix/ruta-de-la-font-den-gurb/

El tema: serà  “Descobrint les trampes del EGO i millorar espiritualment”, basat en el la conferència donada fa uns anys per Joan Mª Bovet al Grup de Diàleg per a persones de diverses conviccions que promou el moviment dels Focolars. Us adjuntem el contingut complet del que va dir, per si el voleu llegir abans, tot i que es farà un resum del que és més important.

L’acció: serà “Proposar-nos detectar la presencia del EGO a la nostra vida algun cop durant el dia”.

Programa dissabte dia 19 d’Octubre

Horaris i temps previstos per a que ens puguem coordinar amb el grup que sortirà de Barcelona

A les 9:00 hores: Punt de trobada pels que surten de Barcelona a Bruc cantonada Rosselló (hi ha espai a les 4 cantonades)

A les 9:15 hores: sortida cap a Sant Hilari de Sacalm prenent la E 16, fins a Hostalric, passarem per Grions i Arbucies. Hora prevista d’arribada les 10:40

A les 10:40 hores: arribarem a l’aparcament de Sant Hilari, el que está davant de l’Ajuntament, on els diumeges s’hi fa el mercat setmanal. Benvinguda als participants i explicació de la caminada.

A les 11:00 hores: Inici de la passejada.

A les 12:30 hores: Arribada a la Font d’en Gurb. Descans i tastar l’aigua de la Font. Tot seguit ens dirigirem a la Font del Pic per a fer l’àpat del dinar.

A les 15:00 hores: Lectura de les parts més importants del tema i diàleg entre totes i tots.

A les 15:30 hores: Retorn als cotxes.

A les 16: 30 hores: Arribada a l’aparcament, lliurament de donatius, cloenda i retorn a les cases.

Us hi esperem!

Us demanem que, amb temps suficient, ens confirmeu la vostra participació, així com si podeu disposar de cotxe, doncs ens facilitarà la distribució de places lliures.

Recordem que podeu fer la vostra contribució a Fem Família al compte : ES40 2100 5000 5202 0024 3787, atenem necessitats bàsiques de persones i col·lectius que ho necessiten.

Moltes gràcies

Es recorda a tots els participants a les caminades, que les responsabilitats, tan sobre els danys propis com aliens que se’n derivin de la pràctica d’aquesta activitat, les assumeix cadascú.