Monestir de Sant Benet – Tines del Llobregat

Al voltant del Monestir de Sant Benet, vam recorre un tram del riu Llobregat en un esplèndid dia de primavera. Vam ser 30 persones. Es tractava d’una ruta circular que passava pel pont de les Generes, la caseta de la Mina, la passera dels Tres Salts, la Casa de les Tines, tot seguint els bonics paratges.

Hem incorporat un apunt tecnològic gràcies a l’aplicació Wikiloc que facilita el resum del traçat i dades concretes de la caminada que vam fer. En ella, també hi podeu trobar algunes fotografies  Com podreu veure, es va fer un recorregut un xic superior al previst, donat que ens vam desviar una estona de la ruta. Ho podreu veure en el següent enllaç: https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16824595   Si passeu el cursor per la línea de nivell, podreu resseguir cada punt del camí. A la dreta trobareu un resum de fotografies i les dades del recorregut.

Us adjuntem també els textos que es van seleccionar per propiciar el diàleg que era centrat en el SILENCI.

L’acció que ens proposàvem, era sortir amb el propòsit de fer una estona de silenci cada dia i d’escoltar als altres sense sorolls dintre nostre.