Collserola – Can Coll

Efectivament amigues i amics, el dissabte dia 3 de març, vàrem fer la nostra caminada per un dels parcs metropolitans més grans d’Europa: Collserola. El tenim al costat de Barcelona i sovint no ens adonem del que representa aquest gran pulmó verd. L’anirem descobrint mica en mica.

El tema de diàleg d’aquesta caminada va ser: Importància de la Comunitat. Com enfortir-la. Beneficis i dificultats.

Vàrem sortir de la Rambla de la Guineueta Vella amb la Ronda de d’alt, amb un dia bo malgrat que feia una mica de vent. Vam pujar cap a Can Ferrer amb vistes a la ciutat de Barcelona i després en descens, vam veure el Vallés, Montserrat, la Mola , Montseny…fins arribar a Can Coll, un espai amb tots els equipaments, presidit per una masia pairal que -si es vol – es pot visitar. Allà vàrem fer una parada i es van incorporar els que venien en cotxe o de Sant Cugat a peu.

En una hora ja vam arribar a la Font Nova, on es va fer el dinar  i tot seguit el diàleg, el tema del qual es va treure del contingut del darrer número de la revista Ciutat Nova, el 172: ”Eines per fer una comunitat” i “Conflicte, xarxa i comunitat”, del que es van llegir alguns paràgrafs per introduir al diàleg. Tot plegat molt aplicable a la vida i als dies que ens toquen viure.

Vàrem ser 19 persones que van donar prova de la seva resistència, doncs el recorregut llarg va ser de 18 km i el curt d’uns 15 km.

Enhorabona a tots el participants.

Al final, alguns van col·laborar amb aportació econòmica per causes socials i amb aliments.

Ruta feta:

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/20150920-canyelles-can-coll-forat-del-vent-canyelles-11599720