Caminada amb causa: Sant Sebastià de Montmajor – Castell de Gallifa

Va fer-nos un dia clar i esplèndid, que va permetre gaudir d’una bona temperatura i un sol que van fer de la caminada una delicia. Ens va acompanyar tota l’estona la bellesa de l’entorn. Podeu veure les fotos en el següent enllaç: https://drive.google.com/open?id=1YfyHovn2YhcFKMPd0cSfv1PTkuv4aHNS

I aquí teniu alguns detalls del recorregut que vàrem fer:

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/gallifa-castell-de-gallifa-mare-de-deu-del-grau-grog-negre-riera-de-gallifa-16992420

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/gallifa-sant-sebastia-de-montmajor-23159273

El tema de reflexió d’aquesta caminada va ser:

QUÉ ÉS EL DIÀLEG?

Es parla molt del Diàleg, de trobar el camí que ens porti a la bona entesa, a la pau amb els altres i amb nosaltres mateixos. Vam llegir un escrit del Jesús Morán revelador de nous aspectes del Diàleg que permeten aproximar-se millor a aquest i descubrir com el Diàleg és a l’essència de la persona. El Diàleg, es presenta com un factor clau a les relacions humanes. Però no s’ensenya a cap programa escolar. Vam aprofundir sobre aquest tema -que sembla tant actual i determinant- amb l’aportació d’algunes opinions i experiències personals.

L’acció que ens vàrem proposar i que us proposem també als qui no vàreu poder venir, va ser:

Tractar de recuperar el Diàleg amb algú amb qui s’ha perdut.

I això, podem cercar-ho tan a casa, com als centres de treball o escolars, a les comunitats i associacions ciutadanes o a dins dels col·lectius polítics, religiosos o esportius.

A totes les caminades, com sempre, alguns fan aportacions d’aliments, roba o diners que es donen a gent que li falten coses essencials i que els canalitzarem per Càritas, Banc d’aliments i Caputxins de Sarrià o Carmelites de Diagonal. Gràcies a tots quells que van aportar la seva aportació.