Caminada amb causa: Salt de l’Infern – Mas Cerdà

El dissabte 13 de novembre vam retrobar-nos després de més d’un any (gairebé dos) sense poder compartir ruta i diàleg. Després d’una setmana de pluja, ens va fer un dia molt bo. Vam ser 18 persones. Ens plau adjuntar-vos l’enllaç per a que pugueu veure les fotografies de la jornada. Hem afegit algunes del dia en que vàrem fer la visita de reconeixement del terreny. A l’acabament de la caminada, uns van lliurar roba i d’altres van fer una donatius al projecte Fem Familia.

El tema de la “Veritat segrestada” va ser molt ric i esclaridor per saber com esta el món avui. Com que molts no van poder dir la seva i part del tema va quedar sense fer, us adjuntem el quadern complet escanejat per a que el pugueu llegir. Veureu que estan marcades les coses que el ponent considera més importants per a ell. De tota manera, la lletra és força petita i l’haureu d’ampliar a format pàgina per llegir-la be. Us invito a que el llegiu tot. Val la pena, de veritat.

Gràcies per la vostra confiança i fins la propera, que serà al mes de febrer. Ja us farem saber la data i la ruta quan més aviat millor per a que us l’apunteu a l’agenda.