Camí, Veritat i Vida

La previsió del temps era de pluja o neu, i no es van equivocar. Tot i així, vam poder fer el viatge d’anada i la meitat de l’excursió amb un temps molt ennuvolat però sense pluja.

El passeig el vam acabar amb els impermeables, però vam tenir l’oportunitat de menjar a l’aire lliure veient com plovia, sota la teulada d’un porxo de fusta, que amablement ens van cedir els amos d’un bar.

Després de caminar, mullar-nos, menjar i riure, vam realitzar el diàleg sobre el tema Camí, Veritat i Vida. Per a això vam començar llegint les respostes que el papa Francisco, va donar al Dr. Scalfari, director del diari la república, no creient, sobre si el Déu dels cristians perdona a qui no creu i no busca la fe, sobre si creure que no existeix una veritat absoluta és un error o un pecat i sobre si amb la desaparició de l’home sobre la terra, desapareixerà el pensament capaç de pensar a Déu.

A partir de les respostes del papa, es va començar un diàleg sobre el que per a cada un era la seva experiència vital en relació a Déu, sobre el que es creu i no es creu i sobre el concepte que es té del camí, la veritat i la vida.