Trobada virtual del Diàleg

Farem la propera trobada del diàleg virtualment. Ho farem amb la plataforma Zoom que possiblement ja has fet servir, però si és la primera vegada que l’has d’utilitzar, t’explicarem com fer-ho. En qualsevol cas, si vols participar a la trobada i encara no tens les dades per accedir-hi, escriu-nos un email a info@grupdedialeg.org.

Ens reunirem el divendres 26 de març de 19:30 a 21:00. Tractarem el tema:

Com volem que sigui la política?

Em tingut unes eleccions al Parlament de Catalunya recentment. Sembla que estem davant de posicions irreconciliables. Quins requisits o condicions haurien de tenir els polítics? La política que tenim, ens agrada, què els podem exigir als polítics?

Com ja hem fet altres cops, hi haurà una introducció inicial de uns 15 minuts, per a deixar la major part del temps per el diàleg. Us farem arribar uns materials seleccionats que us animem a llegir abans de la reunió.