Trobada virtual del Diàleg

Veient que passa el temps i molts tenim ganes de saludar-nos i seguir compartint el nostre diàleg amb amics de conviccions diverses, i donat que la tecnologia ho permet, ens hem animat a convocar una reunió de diàleg per a fer-la virtualment. Ho farem amb la plataforma Zoom que possiblement ja has fet servir, però si és la primera vegada que l’has d’utilitzar, t’explicarem com fer-ho. En qualsevol cas, si vols participar a la trobada i encara no tens les dades per accedir-hi, escriu-nos un email a info@grupdedialeg.org.

Ens reunirem el divendres 15 de maig de 19:30 a 21:00. A les 20:00 farem una pausa per a qui vulgui afegir-se als aplaudiments. Tractarem el tema:

Renda Bàsica Universal: és factible?

Darrerament hem escoltat el concepte de renda bàsica de quarantena, però la renda bàsica és un mecanisme proposat de fa molts anys per a eradicar la pobresa. Parlarem del seus pros i contres.

Aquest cop el format de la reunió serà diferent, ja que no hi haurà ponència inicial. Us adjuntem uns materials seleccionats que us animen a veure abans de la reunió. Hi ha vídeos curts, llargs i també un informe en pdf que inclou simulacions sobre l’aplicació de la Renda Bàsica.

Materials previs a la reunió

Xerrada TEDx de Daniel Raventós (2016) 15 min

Notícia “El pilot de renda bàsica de Barcelona augmenta el benestar i la felicitat dels participants” (2019) 2 min

Reportatge Renda Bàsica – Una Mirada al Futur  (2018) 44 min

Contra la Renda Bàsica (2019) 19 min

Per aprofundir, treball de diferents economistes (2005)