Trobada del Diàleg divendres 11 d’octubre

El proper divendres 11 d’octubre comencem el curs 2019-20 fent la nostra trobada del Grup de Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses. Començarem a les 19:30 i acabarem a les 21:30. Ens trobarem al lloc habitual: TOWN, carrer Roger de Lluria nº 116, 3er 2a, de Barcelona.

El tema del nostre diàleg serà: Com vivim i afrontem la malaltia

En aquesta ocasió hem convidat a Enric Roig perquè, a través de la seva experiència de malaltia i acompanyament de malalts, puguem reflexionar i trobar junts eines que ens ajudin a afrontar aquells moments de la vida en què la pèrdua es fa present.

Enric Roig és pensador, poeta i treballador incansable en la construcció d’un món més humà i fratern. La seva vocació sacerdotal no li impedeix apropar-se empàticament a qui no pensa com ell i té un sentit de la vida més allunyat de la fe. La seva malaltia li ha permès i permet viure un moment vital que comparteix amb tots i ens demostra que, també en la debilitat, podem ser forts i donar-nos sense reserves.