Quina relació podem tenir amb qui pensa diferent?

En la nostra primera sessió ens vam marcar com objectiu descobrir junts, però també personalment, quin és el nostre camí de diàleg que ens permet poder establir relacions amb qui pensa diferent. Per això i per poder posar les bases per aquest nou curs que encetem, a través d’una dinàmica de petits grups ens preguntem quin són els punts forts que pensem que tenim per ser homes i dones de diàleg. Analitzem el propi camí, els passos que hem fet i compartim alguna experiència de diàleg.

Després en la posada en comú, descobrim que hi ha moltes motivacions per al diàleg i desgranem junts les actituds i les característiques que són pròpies del diàleg que busca construir la fraternitat. Ens hi ha ajudat també el taller vivencial preparat per en Lucas Cerviño, col·laborador del nostre Grup de Diàleg.

Finalment ens aturem en reflexionar sobre els principis antropològics del diàleg a través d’una xerrada que ens va fer en Jesús Morán, teòleg i pensador del Moviment dels Focolars.

Ens acomiadem enduent-nos, a mode de recordatori, un resum gràfic de les actituds que volem tenir per fer un diàleg profund amb tothom estret de la revista Ciutat Nova,  i del llibre “Cómo ser libres” de l’Iñaki Guerrero.