Caminada amb causa 3 de març: Importància de la comunitat

Primera Caminada amb Causa del 2018 dissabte 3 de març CAMINAR I DIALOGAR pel  Parc Natural de Collserola Metro Canyelles –  Can Coll – Metro Canyelles. Una caminada circular de dificultat mitjana (15 Kms aproximadament), amb sortida i arribada urbana a metro estació Canyelles (Línia Verda). Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa del parc natural de Collserola amb vistes a la ciutat de Barcelona, al Vallès, Montserrat, La Mola, etc.

El tema de diàleg d’aquesta caminada serà:

Importància de la Comunitat. Com enfortir-la. Beneficis i dificultats.

L’acció: Participar gratuïtament en alguna organització o projecte comunitari.

Hem decidit que – de forma general – a totes les caminades, tots els que vulguin, poden portar alguna cosa per ser donada a gent que li falten coses essencials: roba, menjar o diners, que els canalitzarem per Càritas, Banc d’aliments i Caputxins de Sarrià.

Volem que les caminades siguin assequibles. De fet, volem que qualsevol família amant del diàleg, s’hi pugui apuntar.

 

 

 

 

Lloc i hora de trobada

9:00 Trobada a la sortida de la parada de metro Canyelles, sortida Via Favència (línia verda). Arrencarem la caminada ben a prop del punt de trobada, per la Ronda de la Guineueta Vella, a on pels que vinguin en cotxe Barcelona, trobaran un aparcament lliure tocant a la Ronda de d’alt i a una gasolinera.

9:15 Inici i arrencada de la caminada segons itinerari que indiquem al plànol.

De tornada podem emprar una drecera que pot reduir el camí.

Els que vinguin en família amb nens, podem trobar-nos a la les 12:15 hores a Can Coll, on hi ha un espai de lleure amb bar, serveis, restaurant, camps per jugar, etc. La ubicació és: BV-1415, Km. 2, 08290 Cerdanyola del Vallès.

Cadascú es porta el seu àpat. Farem el pic nic del dinar i el diàleg a la Font Nova.

Horaris

9:15 Inici de la caminada des de Ronda Guineueta Vella- Ronda de d’Alt (que és a 250m de l’estació de metro prenent el lateral de la Ronda en direcció Sabadell.

12:00-12:15 Arribada a l’àrea de Can Coll (Bar, restaurant, WC, etc.) Trobada amb les famílies que vinguin amb cotxe (que hagin confirmat prèviament la seva participació).

13:00-13:15 Arribada a la Font Nova on farem l’àpat i el diàleg.

15:00 Retorn al punt de partida dels caminadors a metro Canyelles i retorn de les famílies a Can Coll.

17:15 Arribada al punt de sortida i lliurament d’aportacions per a persones necessitades.

17:30 Comiat i retorn a casa.

Caldrà que ens confirmeu la vostra participació abans del dia 25 de febrer, a fi de combinar les places de garantir la coordinació. Ho podeu fer via mail a:

cpedragosa@ecomon.cat

Més informació d’aquesta caminada.

DATA PREVISTA PER A LA PROPERA CAMINADA DEL CURS: 26 DE MAIG

RESERVEU-LA A LA VOSTRA AGENDA.

Nota important: Es recorda a tots els participants a les caminades, que les responsabilitats, tan sobre els danys propis com aliens que se’n derivin de la pràctica d’aquesta activitat, les assumeix cadascú.