Trobada Diàleg 29 setembre

El proper divendres 29 de setembre, el Grup de Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses celebrarem la nostra primera trobada del curs, amb el títol “No tinc por”. Aquets dies passats, hem vist una agressió contra el dret a la vida de les persones. Un fet tan negatiu com aquest, ha tingut una resposta força esperançadora. La nostra gent, davant de la violència ha optat pel civisme, davant la brutalitat ha optat per la pau i la convivencia. Reflexionarem sobre el crit espontani “No tenim porque ha sortit del cor de la gent. Què vol dir per a nosaltres “No tinc por”? La reflexió inicial ens la farà l’Antoni Pedragosa.

La trobada començarà com és habitual a les 19:30, acabant a les 21:30, i es celebrarà a TOWN, carrer Roger de Lluria nº 116, 3er 2a, de Barcelona.

Us esperem a tots

1 comentario en “Trobada Diàleg 29 setembre

Los comentarios están cerrados.