Caminada amb Causa 11 de juny

APUNTAT JA A LA CAMINADA AMB CAUSA D’ESTIU  DIA 11 JUNY DE 2017 CAMINAR I DIALOGAR PER UNA RUTA AL PEU DEL MONTSENY Sant Esteve de Palautordera – Ermita de Santa Magdalena – Castell de MontclúsSant Esteve

Una caminada circular de dificultat lleugera (11 Kms aproximadament), amb sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera. Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa del parc natural del Montseny.

El tema de diàleg d’aquesta caminada serà:

ECOLOGIA I VIDA

L’acció: Tenir  cura del nostre entorn immediat (deixant allò on hem estat igual o millor que quan hem passat) i global (adoptant les mesures que com a consumidors de productes, ajudin a millorar el medi ambient). De forma immediata alguns de nosaltres portarem borses on podrem posar aquelles coses que trobem al llarg de la camí i no hi haurien de ser ( com brossa, deixalles plàstiques o envasos…).

Volem que les caminades siguin assequibles. De fet, volem que qualsevol família amant del diàleg, s’hi pugui apuntar. Per això, com veureu al programa, sempre tractem de donar una opció alternativa a les famílies que tenen fills petits.

Hem decidit que – de forma general – a totes les caminades, tots els que vulguin, poden portar alguna cosa per ser donada a gent que li falten coses essencials: roba, menjar o diners, que els canalitzarem per Càritas, Banc d’aliments i Caputxins de Sarrià.

Lloc i hora de trobada

9:30 hores a l’aparcament que hi ha a l’entrada de Sant Esteve de Palautordera, a la banda esquerra de la carretera i a l’alçada de l’església.

10:00 hores Arrencada de la caminada

Les famílies amb nens que vulguin fer la sortida en versió curta, poden arribar en cotxe a Santa Margarida (un poble més amunt de Sant Esteve) aparcar i anar caminant al castell de Montclús. Aproximadament una hora d’anar i tornar (2 Kms). Allà ens podem trobar els dos grups” a les 13:00 hores, per anar junts al lloc on farem el dinar conjunt i el diàleg.

Podeu consultar alguns detalls de la caminada als següents enllaços:

http://www.catalunyamedieval.es/castell-de-montclus-sant-esteve-de-palautordera-valles-oriental/

http://www.turisme-montseny.com/ca/cultura/esglesies-i-ermites.html

http://caminairesdelesfaldes.blogspot.com.es/2015/04/22-dabril-2015-sant-esteve-santa.html

Cadascú es porta el seu àpat. Farem el pic nic del dinar i el diàleg a casa d’uns amables amics que caminaran amb nosaltres i ens han deixat l’espai.

Horaris

  • 10:00 hores: Inici de la caminada des de Sant Esteve
  • 13:00 hores: Arribada al castell de Montclús. Trobada dels dos grups
  • 14:00 hores: Dinar
  • 15:00 hores: Diàleg
  • 16:00 hores: Temps lliure per conèixer-nos.
  • 17:00 hores: lliurament d’aportacions per a persones necessitades.
  • 17:15 Comiat i retorn a casa.

Caldrà que ens confirmeu la vostra participació abans del dia 4 de Juny, a fi de combinar les places de cotxe pels que no en tinguin. Ho podeu fer via mail a:

cpedragosa@ecomon.cat

Nota important: Es recorda a tots els participants a les caminades, que les responsabilitats, tan sobre els danys propis com aliens que se’n derivin de la pràctica d’aquesta activitat, les assumeix cadascú.